SLO-čip

Vabilo na prvo slovensko konferenco o čipih in polprevodnikih

Spoštovani!

Vas zanima napredek na področju polprevodniških tehnologij in proizvodnje čipov? Želite spoznati najnovejše trende mikro-, nano- in kvantne elektronike in se seznaniti s slovenskimi dosežki na področju raziskav in razvoja čipov in polprevodnikov?

Vabimo vas, da se udeležite

Prve slovenske konference o čipih in polprevodnikih
(SLO-čip 2023)

ki bo potekala 24. januarja 2023
na Fakulteti za elektrotehniko Univerze v Ljubljani, Tržaška cesta 25, Ljubljana.

Konferenca bo udeležencem omogočila vpogled v raziskave in dosežke na področju čipov in polprevodnikov, izostritev aktualnih izzivov ter izmenjavo novih izkušenj in tehnologij. Vabimo slovenske raziskovalce, inženirje, znanstvenike in industrijske strokovnjake s področja čipov in polprevodnikov v Sloveniji in iz tujine, da se udeležijo konference in poglobljeno razpravljajo o trenutnih tehnoloških žariščih in mejah razvoja industrije, kot so čipi, senzorji, polprevodniška in fotonska integrirana vezja, dizajn in tehnologije in prototipiranje.

Ob bok konference bo v glavni avli potekala tudi razstava, zato Vas vabimo in vzpodbujamo, da si vzamete čas in se celovito informirate in pogovorite o novostih, trendih in možnosti razvoja naše stroke na specifičnih področjih, za katere in od katerih živite.

Konferenco organizira Fakulteta za elektrotehniko Univerze v Ljubljani v sodelovanju s strokovnim društvom MIDEM.

Vabljeni k sodelovanju in udeležbi!

Prof. dr. Marko Topič
Predsednik konference SLO-čip 2023

SLO-čip
 
 

ZLATI SPONZOR

 
 

SREBRNI SPONZOR

 
 
 

ČASTNA POKROVITELJA

 
 
 
 
 
 

MEDIJSKI POKROVITELJ